KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Porządek najbliższego zebrania z rodzicami

Zebranie dotyczące organizacji roku szkolnego odbędzie się wyłącznie w klasach, nie będzie zebrania ogólnego na holu szkolnym. Ze względu na sytuację związaną z COVID-19 zebranie odbędzie w dwóch terminach 8 września (wtorek) oraz 9 września (środa).

Rodzice spotykają się z wychowawcami w następujących klasach:

8 września o godz. 16.00
2a – sala nr 4 (E. Kaczmarek)
3a – sala nr 2 (W. Rytych)
4a – sala nr 16 (K Gradowski)

o godz. 17.00
2b – sala nr 5 (B. Kepler)
3b – sala nr 6 (E. Maciaszczyk)
4b – sala nr 3 (E. Jędrzejec)
5b – sala nr 14 (K. Bykowska)

9 września o godz. 16.00
5a – sala nr 15 (A. Karp)
6a – sala nr 14 (T. Miazek)
7a – sala nr 20 (W. Stankiewicz)
8a – sala nr 8 (B. Szopa)

o godz. 17.00
6b – sala nr 17 (S. Bus)
7b – sala nr 16 (S. Łuczka)
8b – sala nr 19 (J. Chodobińska)

Zebranie Rady Rodziców odbędzie się o godz. 18.00 w świetlicy szkolnej.

Przypominamy o obowiązku zakrywania ust i nosa oraz dezynfekcji rąk.