KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Egzamin ósmoklasisty

Wyniki egzaminu ósmoklasisty w roku szkolnym 2020/2021 SP Rokiciny

Język polski:

  • średni wynik testu w szkole wynosi 67%
  • średni wynik testu w gminie wynosi 66%
  • średni wynik testu w powiecie wynosi 57%
  • średni wynik testu w województwie wynosi 58%
  • średni wynik testu w kraju wynosi 60 %

Matematyka:

  • średni wynik testu w szkole wynosi 55%
  • średni wynik testu w gminie wynosi 55%
  • średni wynik testu w powiecie wynosi 47%
  • średni wynik testu w województwie wynosi 48%
  • średni wynik testu w kraju wynosi 47 %

Język angielski:

  • średni wynik testu w szkole wynosi 75%
  • średni wynik testu w gminie wynosi 70%
  • średni wynik testu w powiecie wynosi 64%
  • średni wynik testu w województwie wynosi 65%
  • średni wynik testu w kraju wynosi 66 %