KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrekcja:

mgr Beata Żak - Dyrektor

mgr Joanna Chodobińska - Wicedyrektor

 

Nauczyciele:

mgr Ewelina Bednarek- edukacja wczesnoszkolna

mgr Sylwia Bus - język angielski

mgr Katarzyna Bykowska - geografia, informatyka

mgr Joanna Chodobińska - język polski

mgr Kamil Gradowski - wychowanie fizyczne

mgr Agnieszka Jakuszczonek - wychowawca świetlicy

mgr Ewa Jędrzejec - chemia, fizyka, matematyka

mgr Elżbieta Kaczmarek - edukacja wczesnoszkolna, opiekun biblioteki

mgr Dorota Karp- pedagog

mgr Anna Karp - muzyka, plastyka

mgr Bogusława Kepler - edukacja wczesnoszkolna, wychowanie do życia w rodzinie, etyka

mgr ks. Jarosław Kłys - religia

mgr Monika Leśniewska - edukacja wczesnoszkolna, nauczyciel wspomagający

mgr Sylwia Łuczka - język polski

mgr Tomasz Miazek - historia, wiedza o społeczeństwie

mgr Anna Piątek - język polski

mgr Lidia Poborska-Wiśniewska - język angielski

mgr Wioletta Rytych - edukacja wczesnoszkolna

mgr Bożena Skierska - matematyka

mgr Wioletta Stankiewicz - biologia, przyroda, technika

mgr Justyna Stawiana - edukacja wczesnoszkolna, edukacja dla bezpieczeństwa, zawodoznawstwo, wychowawca świetlicy

mgr Anna Szejna - język niemiecki, opiekun biblioteki

mgr Bogusław Szopa - wychowanie fizyczne

mgr Elżbieta Woźna - matematyka

mgr Jolanta Zimoń - religia

mgr Beata Żak - pedagog