KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor szkoły mgr Beata Żak

Wicedyrektor szkoły mgr Tomasz Miazek

 

Rada Pedagogiczna:

  • mgr Sylwia Bus - język angielski
  • mgr Katarzyna Bykowska - geografia, informatyka
  • mgr Joanna Chodobińska - język polski
  • mgr Kamil Gradowski - wychowanie fizyczne
  • mgr Agnieszka Jakuszczonek - wychowawca świetlicy
  • mgr Ewa Jędrzejec - chemia, fizyka, matematyka
  • mgr Elżbieta Kaczmarek - edukacja wczesnoszkolna, opiekun biblioteki
  • mgr Dorota Karp- pedagog
  • mgr Anna Karp - muzyka, plastyka
  • mgr Bogusława Kepler - edukacja wczesnoszkolna, wychowanie do życia w rodzinie, etyka
  • mgr ks. Jarosław Kłys - religia
  • mgr Sylwia Łuczka - język polski, historia
  • mgr Ewa Maciaszczyk - edukacja wczesnoszkolna
  • mgr Tomasz Miazek - historia, wiedza o społeczeństwie
  • mgr Anna Piątek - język polski
  • mgr Marta Promińska - Kuta - matematyka
  • mgr Emilia Rytych - język angielski
  • mgr Wioletta Rytych - edukacja wczesnoszkolna
  • mgr Bożena Skierska - matematyka
  • mgr Wioletta Stankiewicz - biologia, przyroda, technika
  • mgr Justyna Stawiana - edukacja wczesnoszkolna, edukacja dla bezpieczeństwa, zawodoznawstwo, wychowawca świetlicy
  • mgr Anna Szejna - język niemiecki, opiekun biblioteki
  • mgr Bogusław Szopa - wychowanie fizyczne
  • mgr Izabela Trzonek - edukacja wczesnoszkolna
  • mgr Jolanta Zimoń - religia
  • mgr Beata Żak - pedagog