KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ubezpieczenie

W roku szkolnym 2019/2020, w okresie od 01.09.2019 do 31.08.2020r., uczniowie naszej szkoły ubezpieczeni są przez firmę InterRisk TU S.A. Vienna Insurance Group.

 

OPCJA UBEZPIECZENIA PODSTAWOWA PLUS* WARIANT II:

SKŁADKA 46 zł

SUMA UBEZPIECZENIA 18 000 zł

ŚWIADCZENIE

1. z tytułu uszczerbku na zdrowiu w wyniku nieszczęśliwego wypadku (NW) 18 000 zł

1.1 100% uszczerbek na zdrowiu w wyniku NW 18 000 zł

1.2 1% uszczerbku na zdrowiu w wyniku NW 180 zł

1.3 koszty nabycia wyrobów medycznych wydawanych na zlecenie do 5 400 zł

2 z tytułu uszczerbku na zdrowiu w wyniku ataku padaczki 180 zł

3. śmierć Ubezpieczonego w wyniku NW (w tym również zawał serca i udar mózgu) 18 000 zł

3.1 śmierć Ubezpieczonego w wyniku NW w placówce oświatowej (w tym również zawał serca i udar mózgu) 24 000 zł

4. zdiagnozowanie u Ubezpieczonego sepsy 1 800 zł

5. śmierć rodzica lub opiekuna prawnego Ubezpieczonego w wyniku NW 1 800 zł

6. pogryzienie przez psa i inne zwierzęta, pokąsania, ukąszenia 180 zł

7. wstrząśnienie mózgu w następstwie nieszczęśliwego wypadku 180 zł

*Stopień uszczerbku na zdrowiu w ramach Opcji Podstawowej Plus ustalany jest na podstawie Tabeli Norm Uszczerbku na Zdrowiu Edu Plus, która stanowi załącznik nr 1 do OWU Edu Plus.

 

Więcej informacji znajdziecie Państwo w odpowiedniej zakładce w dzienniku elektronicznym Librus.