KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wychowawcy klas

Wychowawcy klas w roku szkolnym 2020/2021

  • klasa Ia - mgr Izabela Trzonek
  • klasa Ib - mgr Justyna Stawiana
  • klasa IIa - mgr Elżbieta Kaczmarek
  • klasa IIb - mgr Bogusława Kepler
  • klasa IIIa - mgr Wioletta Rytych
  • klasa IIIb - mgr Ewa Maciaszczyk
  • klasa IVa - mgr Kamil Gradowski
  • klasa IVb - mgr Ewa Jędrzejec
  • klasa Va - mgr Anna Karp
  • klasa Vb - mgr Katarzyna Bykowska
  • klasa VIa - mgr Tomasz Miazek
  • klasa VIb - mgr Sylwia Bus
  • klasa VIIa - mgr Wioletta Stankiewicz
  • klasa VIIb - mgr Sylwia Łuczka
  • klasa VIIIa - mgr Bogusław Szopa
  • klasa VIIIb - mgr Joanna Chodobińska