KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Akcja - Mikołajki 2020

Z okazji trwającej akcji – Mikołajki 2020 Samorząd Uczniowski przygotował różne formy aktywności, do których zachęcamy wszystkich uczniów naszej szkoły.

Poniżej umieszczamy linki do zadań dla poszczególnych klas, które można wykonać w trakcie trwania akcji.

Czas trwania akcji: 7 grudzień.

Każda osoba , która zaangażuje się w mikołajkową akcję otrzyma dodatnie punkty z zachowania.

Mamy nadzieję, ze każdy znajdzie coś dla siebie, by w sposób aktywny spędzić swój wolny czas, zdobywając wiadomości oraz rozwijając swoje umiejętności.

Quiz mikołajkowy dla klas I-V

Quiz dla klas VI-VIII

Zadania matematyczne dla klas VI-VIII

Karty mikołajkowe - ćwiczenia na spostrzegawczość oraz motorykę dłoni i palców

Zapraszamy do wspólnej zabawy, by razem świętować tegoroczne Mikołajki w duchu radości i magii świąt , które już niebawem przed nami.

Samorząd Uczniowski